ProtoFocus

BRL 6000-25

Goedkoopste CO-Certificering van Nederland

Gratis Afmeldingen en Registreren

 

 Vanaf 1 april 2023 moeten alle bedrijven en installateurs die werken aan gasverbrandingsinstallaties aan de eisen van de BRL 6000-25 (CO) voldoen. Heeft u dit certificaat niet, dan mag u geen werkzaamheden meer verrichten aan bijvoorbeeld cv-ketels.

Bij ProtoFocus bieden we praktische hulp tegen de laagste prijs! Vraag hier uw BRL 6000-25 kwaliteitshandboek aan, nu inclusief begeleiding bij het certificeringstraject. Wij weten precies welke CI u moet kiezen en hoe u het snelst het traject kunt doorlopen. Zo bespaart u maanden tijd en tot enkele duizenden euro’s per jaar.

Bovendien heeft u bij ons geen hoge jaarlijkse licentiekosten. Alle afmeldingen, registraties en checklists voor de BRL 6000-25 zijn gratis. Het handboek is van u en u kunt hier makkelijk wijzigingen in aanbrengen (bijv. nieuwe medewerkers). U ontvangt het bronbestand en bent dus nooit afhankelijk van dure software waar u in moet werken. Dit scheelt opnieuw jaarlijks duizenden euro’s.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder!

 

ProtoFocus

Uw BRL 6000-25 Handboek

Protofocus

Waarom Kiezen Voor ProtoFocus?

U ontvangt van ons een korte vragenlijst en op basis daarvan gaan wij aan de slag met het schrijven van het verplichte BRL 6000-25 kwaliteitshandboek.

Wij:

  • Regelen alles omtrent het certificeringstraject;
  • Schrijven het kwaliteitshandboek;
  • Leveren alle formulieren aan die u tijdens het werk moet gebruiken;
  • Kiezen de Certificerende Instelling. Wij weten precies waar u zich het beste kunt certificeren en zo bespaart u tot enkele duizenden euro’s per jaar op de certificeringskosten;
  • Zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk is geregeld;
  • Bieden de laagste prijs voor het BRL 6000-25 kwaliteitshandboek. Bij andere bedrijven moet u vaak hoge jaarlijkse licentiekosten betalen. Bij ons gaat het om een eenmalig laag bedrag. Daarna heeft u er geen kosten meer aan.
  • Bieden u bovendien gratis afmeldingen, checklists en registraties!

Wij nemen het volledige certificeringsproces van u over en zorgen ook voor het kwaliteitshandboek. Neem contact met ons op of vraag hier meteen aan.

 

 

ProtoFocus

Uw Offerte

Protofocus

Welke Eisen Stelt De BRL 6000-25?

Om gecertificeerd te worden, moet u aan vier hoofdvereisten voldoen, waaronder het opstellen van een kwaliteitshandboek om de interne kwaliteitsborging te beschrijven, het aanwijzen van twee experts binnen de organisatie als vakbekwaam personen (VP) en voldoende onderrichte personen (VOP), ervoor zorgen dat het personeel competent is voor hun werk en met behulp van nauwkeurig gekalibreerde meetinstrumenten. Voor installateurs en installateurs die werken aan gasgestookte toestellen in gebouwen is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een Bewijs van Vakmanschap CO om hun vakbekwaamheid aan te tonen.

Wij nemen het volledige CO certificeringsproces van u over en zorgen ook voor het BRL 6000-25 kwaliteitshandboek. Neem contact met ons op of vraag hier meteen aan.

 

Hoe haal ik mijn CO-Certificering (BRL 6000-25)?

Als ZZP’er of bedrijf dien je een certificeringstraject te volgen om een bedrijfscertificering onder de Gasketelwet te verkrijgen. Dit traject omvat een theorie-examen en een praktische audit op locatie door een gecertificeerde instantie.Je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding door ProtoFocus om de BRL 6000-25 certificering te behalen. Wij ontzorgen u volledig wat betreft de verplichte documentatie en regelen alles bij de certificerende instelling.

Hoe kan ik als installatiebedrijf voldoen aan de gasketelwet (CO)?

De recent ingevoerde Gasketelwet, opgenomen in het Bouwbesluit, heeft als doel het aantal gevallen van koolmonoxidevergiftiging te verminderen. Volgens deze wet is het verplicht dat monteurs een Vakmanschap CO certificaat hebben. Evenzo moeten zelfstandigen en ondernemingen die gasverbrandingstoestellen installeren of onderhouden, beschikken over een BRL 6000-25 of K25000 bedrijfscertificering.

Hoe kan ProtoFocus mij helpen met de aanvraag van de BRL 6000-25?

Een uniek voordeel van ProtoFocus is dat wij de administratieve lasten overnemen die komen kijken bij het certificeringsproces. Hierdoor kun je je volledig richten op de voorbereiding van je audit, terwijl wij zorgen voor de overige zaken. Dit geeft je de vrijheid om je te focussen op wat echt belangrijk is.

Hoelang duurt het voordat mijn certificering rond is?

De tijd die nodig is om je certificering te verkrijgen, wordt voornamelijk bepaald door de wachttijd bij de certificerende instelling (CI). Afhankelijk van welke instantie je kiest (wij stellen er één voor) en hoe druk het daar op dat moment is, kan het proces van certificering twee weken tot zes weken in beslag nemen.

Neem Contact met ons op

Oosterhavenstraat 29C Groningen

info@protofocus.nl