ProtoFocus

BRL 9500

De BRL 9500, die gaat over energieprestatieadviezen, verplicht organisaties tot het maken en ontwikkelen van een kwaliteitshandboek. Deze taak kan echter moeilijk zijn, omdat het niet altijd even duidelijk is welke informatie moet worden opgenomen. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle regels omtrent de BRL 9500 (zowel EP-W als EP-U) en zorgen dat de certificeringsprocedure soepeltjes verloopt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder.

 

ProtoFocus

Uw BRL 9500 Handboek

Protofocus

Het Kwaliteitshandboek

Een kwaliteitshandboek kan bijdragen aan een consistente werkomgeving door processen en werksituaties te beschrijven en voor iedereen in de organisatie duidelijkheid te scheppen over wat er van hen wordt verwacht. Objectieve criteria maken het eenvoudig om controles uit te voeren, omdat de handleiding beschrijft hoe er moet worden gewerkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij ontzorgen u volledig door de aanvraagprocedure op ons te nemen. Ook zorgen wij voor een kwaliteitshandboek dat voldoet aan alle eisen en regelgeving.

 

Protofocus

Wat Wij Voor U Kunnen Doen

Speciaal voor de toepassing van de BRL 9500 in uw organisatie ontwikkeld ProtoFocus een kwaliteitshandboek, waarin alle benodigde procedures en formulieren die de BRL 9500 vereist, zijn opgenomen. Het handboek is bedoeld om het proces van energieprestatieadvisering binnen de organisatie te verbeteren en bevat alle basiseisen van BRL 9500. Het bevat ook formulieren voor registratie, interne controle en verbetering.

ProtoFocus verzorgt het volledige aanvraagproces en maakt op basis van door u aangeleverde informatie een Kwaliteitshandboek op Maat. Vraag meteen aan!

 

Neem Contact met ons op

Oosterhavenstraat 29C Groningen

info@protofocus.nl