ProtoFocus

ISO 27001

ISO 27001 is een internationale beveiligingsnorm die richtlijnen en vereisten geeft voor de implementatie van een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS).

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u bij de certificering kunnen ondersteunen of lees verder.

 

ProtoFocus

Uw ISO 27001 Handboek

Protofocus

Waarom Kiezen Voor ProtoFocus?

Een ISO 27001-certificering aanvragen, kan veel werk met zich meebrengen. U dient op de hoogte te zijn van alle regels en het kwaliteitshandboek (inclusief alle procedures) moet geïmplementeerd worden. Bij ProtoFocus kunt u het volledige proces aan ons uitbesteden.

Wij:

  • Regelen alles omtrent het certificeringstraject;
  • Schrijven het kwaliteitshandboek én de procedures;
  • Leveren alle formulieren aan die uw medewerkers moeten gebruiken om de kwaliteit van uw processen te garanderen;
  • Kiezen de Certificerende Instelling. Wij weten precies waar u zich het beste kunt certificeren en zo bespaart u tot enkele duizenden euro’s per jaar op de certificeringskosten;
  • Zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk is geregeld;
  • Bieden de laagste prijs voor het schrijven van het kwaliteitshandboek en de procedures. Bij andere bedrijven moet u vaak hoge jaarlijkse licentiekosten betalen. Bij ons gaat het om een eenmalig laag bedrag. Daarna heeft u er geen kosten meer aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan!

 

ProtoFocus

ISO 27001

Protofocus

Wat is de ISO 27001?

De norm is bedoeld om organisaties te helpen de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun gevoelige informatie en gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, misbruik en wijziging. Het is een belangrijk onderdeel van de algehele beveiligingsstrategie van elke organisatie en kan helpen het risico op datalekken, financiële verliezen, reputatieschade en andere negatieve gevolgen te verminderen.

ISO 27001 is geen pasklare oplossing. In plaats daarvan is het ontworpen om te worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke organisatie. Door de tijd te nemen om de standaard te begrijpen en te implementeren, kunnen organisaties profiteren van verbeterde beveiliging, betere naleving en meer gemoedsrust.

Neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Protofocus

Wat zijn de voordelen van de ISO 27001?

Verbeterde beveiliging

 

ISO 27001 biedt een internationaal erkend raamwerk voor het ontwikkelen van een effectief ISMS. De norm schetst een uitgebreide set beveiligingscontroles die kunnen worden gebruikt om de informatie en gegevens van een organisatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en misbruik. Door de standaard te implementeren, kunnen organisaties meer vertrouwen hebben in hun beveiligingshouding en het risico op datalekken, financiële verliezen en reputatieschade verminderen.

 

Verbeterde naleving

 

ISO 27001 is een geaccepteerde norm voor informatiebeveiliging en veel organisaties moeten hieraan voldoen. Door de standaard te implementeren, kunnen organisaties aantonen dat ze zich inzetten voor beveiliging en naleving en het risico op boetes voor niet-naleving verminderen.

 

Verbeterde efficiëntie

 

ISO 27001 biedt een raamwerk voor het ontwikkelen van een alomvattend ISMS. De norm schetst een reeks beveiligingscontroles die kunnen worden gebruikt om de informatie en gegevens van een organisatie te beschermen. Door de standaard te implementeren, kunnen organisaties de behoefte aan handmatige processen verminderen en de efficiëntie van hun beveiligingsactiviteiten verbeteren.

 

Gemoedsrust

 

Organisaties die ISO 27001 implementeren, kunnen meer gemoedsrust hebben als ze weten dat ze stappen ondernemen om hun informatie en gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en misbruik. Door de tijd te nemen om de standaard te begrijpen en te implementeren, kunnen organisaties meer vertrouwen hebben in hun beveiligingshouding en het risico op datalekken, financiële verliezen en reputatieschade verkleinen.

 

Ingewikkeld? Dat hoeft het niet te zijn. Neem contact met ons op hoe wij u kunnen ondersteunen in het certificeringstraject en het maken van het verplichte kwaliteitshandboek.

 

Neem Contact met ons op

Oosterhavenstraat 29C Groningen

info@protofocus.nl