ProtoFocus

VCA

 

VCA is een afkorting voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Organisaties die VCA-gecertificeerd zijn, hanteren een VGM-beheersysteem (VGM) dat aansluit bij de ARBO-regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Veel opdrachtgevers schakelen bij voorkeur alleen bedrijven in die VCA-gecertificeerd zijn. Het behalen van een VCA-certificering is daarom cruciaal voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u in het certificeringstraject kunnen ondersteunen. Of lees verder over alle voordelen van VCA-certificering voor uw bedrijf!

 

ProtoFocus

Uw VCA

Protofocus

Waarom Kiezen Voor ProtoFocus?

Een VCA-certificering aanvragen, kan veel werk met zich meebrengen. U dient op de hoogte te zijn van alle regels en het kwaliteitshandboek moet geïmplementeerd worden. Bij ProtoFocus kunt u het volledige proces aan ons uitbesteden.

Wij:

  • Regelen alles omtrent het certificeringstraject;
  • Schrijven het kwaliteitshandboek;
  • Leveren alle formulieren aan die uw medewerkers moeten gebruiken om de kwaliteit van uw processen te garanderen;
  • Kiezen de Certificerende Instelling. Wij weten precies waar u zich het beste kunt certificeren en zo bespaart u tot enkele duizenden euro’s per jaar op de certificeringskosten;
  • Zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk is geregeld;
  • Bieden de laagste prijs voor het kwaliteitshandboek. Bij andere bedrijven moet u vaak hoge jaarlijkse licentiekosten betalen. Bij ons gaat het om een eenmalig laag bedrag. Daarna heeft u er geen kosten meer aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan!

 

ProtoFocus

VCA

Protofocus

VCA Betekent Meer en Grotere Opdrachten

De vraag naar VCA-certificering bij opdrachtgevers neemt toe, waardoor de kans op opdrachten groter wordt. Als aannemer kunt u nu uw processen stroomlijnen met één VCA-checklist. De VCA-checklist is algemeen erkend en gestandaardiseerd. Met een VGM-beheersysteem kan uw bedrijf goed aansluiten op de processen van uw opdrachtgever.

Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan!

 

 

Protofocus

Nog Meer Voordelen van VCA-Bedrijfscertificering

1. VCA-certificering is vaak een vereiste voor opdrachtnemers om opdrachten van opdrachtgevers te krijgen.

2. VCA-certificering biedt een voordeel ten opzichte van niet-gecertificeerde aannemers.

3. Met VCA kunnen aannemers zich concentreren op één checklist, in plaats van zich bezig te houden met verschillende veiligheidseisen en -systemen.

4. VCA is een breed geaccepteerde en uniforme checklist die een heldere structuur geeft voor het verbeteren van VGMmanagementsystemen.

5. VCA wordt toegepast onder formele accreditatieregels, waardoor een eerlijke, onafhankelijke en professionele beoordeling door een certificatie-instelling wordt gegarandeerd.

6. Het VCA-certificeringsproces is vergelijkbaar met ISO 9000systemen en -audits.

7. VCA ondersteunt andere managementsystemen en audits, zoals ISO 14001 en OHSAS 18001.

8. Met VCA-certificering sluit het VGM-beheersysteem van de opdrachtnemer goed aan op dat van de opdrachtgever.

9. VCA is een internationaal systeem dat in verschillende EU-lidstaten wordt erkend.

Ingewikkeld? Dat hoeft het niet te zijn. Neem contact met ons op hoe wij u kunnen ondersteunen in het certificeringstraject en het maken van het verplichte kwaliteitshandboek.

 

 

Neem Contact met ons op

Oosterhavenstraat 29C Groningen

info@protofocus.nl